Table of Contents Table of Contents
Next Page  466-467 / 568 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 466-467 / 568 Previous Page
Page Background

עומר הס

: מנחה

גברת נגה

קרוטהמר

הנדסת תעשייה וניהול

מערכת לתכנון הושבה במסעדות

דרישות עיקריות

ניצול והקצאה נכונה של סועדים בשולחנות המסעדה

מתן מענה לצרכי הלקוחות

הצגת תמונת מצב עדכנית של תפוסת המסעדה

הצגת דוחות סטטיסטיים

התאמה אישית לכל מסעדה

הצורך במערכת

מקסום הושבה במסעדה

ניצול של שטח המסעדה ומשאביה במלואם

תמיכה בתכנון הושבת הסועדים

שליטה בשטח המסעדה

התאמה לצרכי הלקוח

איסוף נתונים

תוצאות

אפיון מלא של מערכת העומדת בדרישות שפורטו

.

המערכת משמשת בעיקר

בעלי מסעדות אך כמו כן למערכת פותח ממשק לסועד שמאפשר לו לבצע

הזמנה ולהגדיר את העדפותיו

.

מתקבלות תוצאות התואמות את דרישות הסועד

ומנצלות את המשאבים בפועל

.

פותח אב טיפוס המציג את תהליך ההזמנה

,

הקצאת שולחן לפי דרישות

ושמירה במערכת

.

תוצרי הפרויקט

מסך הזמנות

:

במסך זה ניתן לראות את כלל ההזמנות הקיימות במסעדה

.

כמן כן יש אפשרות

לסנן לפי קריטריונים שונים

:

מספר שולחן

, שם ,

כמות סועדים וזמן הגעה

.

מסך יצירת הזמנה חדשה

:

במסך יצירת ההזמנה אנו מזינים את פרטי ההזמנה והעדפות הסועד כולל

, שם :

כמות סועדים

,

תאריך וזמן הגעה

,

אזור ישיבה ודרישות מיוחדות

.

בעזרת נתונים

אילו המערכת מתאימה את ההזמנה לשולחן ובמידת הצורך מציעה שולחן או מועד

. חלופי

לאחר אישור

,

המערכת משבצת את ההזמנה ושומרת אותה

.

פרויקט

זה

עוסק

בניתוח

ואפיון

מערכת

לתכנון

והקצאה

של

מקומות

ישיבה

במסעדה

.

המערכת

תאפשר

הקצאה

אופטימלית

תוך

התחשבות

במשאבי

, המסעדה

במועד

הארוחה

ובצרכי

. הסועד