

עומר הס
: מנחה
גברת נגה
קרוטהמר
הנדסת תעשייה וניהול
מערכת לתכנון הושבה במסעדות
דרישות עיקריות
•
ניצול והקצאה נכונה של סועדים בשולחנות המסעדה
•
מתן מענה לצרכי הלקוחות
•
הצגת תמונת מצב עדכנית של תפוסת המסעדה
•
הצגת דוחות סטטיסטיים
•
התאמה אישית לכל מסעדה
הצורך במערכת
•
מקסום הושבה במסעדה
•
ניצול של שטח המסעדה ומשאביה במלואם
•
תמיכה בתכנון הושבת הסועדים
•
שליטה בשטח המסעדה
•
התאמה לצרכי הלקוח
•
איסוף נתונים
תוצאות
אפיון מלא של מערכת העומדת בדרישות שפורטו
.
המערכת משמשת בעיקר
בעלי מסעדות אך כמו כן למערכת פותח ממשק לסועד שמאפשר לו לבצע
הזמנה ולהגדיר את העדפותיו
.
מתקבלות תוצאות התואמות את דרישות הסועד
ומנצלות את המשאבים בפועל
.
פותח אב טיפוס המציג את תהליך ההזמנה
,
הקצאת שולחן לפי דרישות
ושמירה במערכת
.
תוצרי הפרויקט
מסך הזמנות
:
במסך זה ניתן לראות את כלל ההזמנות הקיימות במסעדה
.
כמן כן יש אפשרות
לסנן לפי קריטריונים שונים
:
מספר שולחן
, שם ,
כמות סועדים וזמן הגעה
.
מסך יצירת הזמנה חדשה
:
במסך יצירת ההזמנה אנו מזינים את פרטי ההזמנה והעדפות הסועד כולל
, שם :
כמות סועדים
,
תאריך וזמן הגעה
,
אזור ישיבה ודרישות מיוחדות
.
בעזרת נתונים
אילו המערכת מתאימה את ההזמנה לשולחן ובמידת הצורך מציעה שולחן או מועד
. חלופי
לאחר אישור
,
המערכת משבצת את ההזמנה ושומרת אותה
.
פרויקט
זה
עוסק
בניתוח
ואפיון
מערכת
לתכנון
והקצאה
של
מקומות
ישיבה
במסעדה
.
המערכת
תאפשר
הקצאה
אופטימלית
תוך
התחשבות
במשאבי
, המסעדה
במועד
הארוחה
ובצרכי
. הסועד